Riffel

Riffelsektionen

Der skydes med riffel hver tirsdag fra kl.18.30

I Taastrup Skytteforening skydes der hele året rundt. Hvis der er lukket pga. ferie eller der er ekstraordinært åbent, vil datoerne blive annonceret på siden. Der er åbent på vores udendørsbaner hver lørdag fra 09.00 til 12.00 samt den første søndag i måneden fra 09.00 til 12.00.

I vintersæsonen, medio oktober-marts, skydes .22 under Parkskolen, hvor vi råder over 10stk. 15m baner.

Sommersæsonen, maj-september, foregår på vores udendørsbaner i Nordparken, hvor vi har 15 stk. 25m. pistolbaner, 12stk. 50m. riffelbaner samt 12stk. 200m. baner, hvor 6 af dem er med elektronisk markering.

Der skydes med riffel hver tirsdag fra kl.18.30

Kortdistance:

Kortdistanceskydningerne foregår på både 50m og 15m, og der skydes fortrinsvis med Anschütz-salonrifler kaliber .22.

Taastrup deltager i divisionsskydninger.

Langdistance:

Langdistanceskydningerne foregår på 200m, og der skydes fortrinsvis med Sauer-rifler kaliber 6,5.

Terrænskydning:

Terrænskydningerne foregår som navnet antyder ude i terrænet, hvor der skydes på ukendte afstande (mellem 50m og 600m), der skydes fortrinsvis med Sauer-rifler.

Skydningerne foregår som regel i weekenderne, og der skydes på hold.

Taastrup stiller p.t. ikke hold til terrænskydning på gevær.

Resultater og invitationer kan ses på medlemssiden.

Taastrup Skytteforening © 2014 • webmaster@taastrup-skytteforening.dk